10 trucuri naturale

Când vine vorba despre trucurile de  frumuseţe , se pare că fiecare femeie ştie măcar unul sau două. Am cautat pe  internet şi am găsit 10 trucuri beauty numai bune de testat. Şi cum criza ne afectează financiar, iar traiul eco este încurajat tot mai mult, eu spun că aceste trucuri  sunt binevenite! :D

1. Uscare rapidă

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu exact după ce îmi fac manichiura îmi găsesc o ocupaţie care trebuie neapărat facută ! Aşa că le stric de cele mai multe ori.

Unghiile se pot usca mult mai repede dacă sunt introduse într-un castron cu apă foarte, foarte rece.

2. Păr strălucitor

Părul strălucitor se poate obţine foarte uşor dacă se adaugă 2 linguri de oţet de mere în apă cu care îţi clăteşti părul (ideal pentru brunete şi roşcate) sau 2 linguri de suc de lămâie (ideal pentru blonde).

3. Balsam pentru picioare

shave

Atunci când te razi pe picioare, foloseşte în loc de spumă de ras , balsam de păr. În acest fel o să faci şi nişte economii şi după epilare ai să observi că pielea este mult mai moale decât de obicei.

4. Şamponare cu vodka

diva  vodka

Nu bag mâna în foc pentru acest truc, dar se pare că o şamponare pe lună cu vodkă o să-ţi cureţe şi o să-ţi purifice părul. Cel puţin o să fie cu siguranţă “beat de fericire” :)

5. Pete

Ştiai că poţi scăpa de petele de pe faţă cu o singură aspirină?  Înmoaie-o puţin în apă până ce devine o pastă cremoasă şi aplic-o pe zonele afectate de pete.

6. Ceai de muşeţel

ceai

Pentru o baie relaxantă şi o piele mult mai fină, adaugă în cadă câteva pliculeţe de ceai de muşeţel (noi sau deja folosite).

7. Piele terna

albus de ou

Dacă pielea ta are o zi proastă şi un aspect tern, o poţi face mai strălucitoare cu un truc simplu: foloseşte o mască realizată dintr-un albuş de ou. Lasă mască să se usuce şi apoi curăţă tenul cu apa.

8. Balonare


De crampele şi balonarea din perioada “nefastă” a lunii nu prea scapă multe femei, aşa că am găsit un truc la îndemână: bea un pahar de lapte cald peste care ai presărat puţin piper negru.

9. Unghii galbene

unghii

După repetate straturi de lac de unghii, acestea devin galbene, pătate şi destul de urăte. Ce este de făcut în acest caz? Curătă lacul de unghii cu acetonă şi freacă unghiile cu jumătate de lămâie.

10. Baie în miere

miere

Pentru un plus de răsfăţ şi hidratare, adaugă in cada 30g de miere. O să capeţi o piele mult mai catifelată (decât după folosirea unei creme) şi o să ai parte de un răsfăţ regesc.

Anunțuri