CaliVita este o companie multinationala (originara din Statele Unite), aflata in plina expansiune la nivel mondial, popularizand prin produsele sale de ultima generatie – destinate sanatatii – un nou stil de viata de calitate in lume.
La inceputul secolului XXI ne confruntam in mod acut cu o serie de provocari care ne pun in pericol echilibrul, sanatatea si viata. Stresul cotidian, medicamentele, alcoolul, cafeaua, poluarea aerului si contaminarea mediului, substantele chimice cancerigene din apa si alimente, sursele artificiale de lumina, conditiile improprii de temperatura si umiditate de acasa ori de la locul de munca, toate acestea constituie de regula cauzele profunde a 99% din problemele de sanatate, de randament scazut in munca si de vitalitate cu care ne confruntam. Intr-un astfel de context, cresterea performantelor fizice si psihice, a vitalitatii si adaptabilitatii, imunitatea fireasca la diferite boli, terapiile anti imbatranire, inlaturarea efectelor secundare ale tratamentelor medicamentoase si inlocuirea lor partiala sau totala cu remedii naturale sunt deziderate ale celor mai recente cercetari bio-medicale si de dezvoltare personala, acestea constituind in prezent optiunea cu adevarat promitatoare catre o viata internationala de calitate.Si pentru ca unul dintre cele mai importante lucruri este posibilitatea cunoasterii si aplicarii tratamentelor cu ajutorul naturii, iata mai jos cateva dintre cele mai importante informatii despre darurile autentice ale naturoterapiei.
Alternativa la produsele medicamentoase de sinteza – cu actiune artificiala, unilaterala si de moment – sunt remediile naturale. Acestea stimuleaza mecanismele proprii de repunere in forma de care fiecare fiinta dispune – in mod firesc – inca de la nastere. Astfel de remedii, continand diverse principii active naturale, compenseaza si amplifica actiunile specifice organismului viu de eliminare a suferintei si bolii. Ajutorul pretios al remediilor naturiste poate duce la re-echilibrarea si refacerea generala, oferind omului sansa unica si reala de auto-vindecare. Adaptandu-se la stilul de viata al fiecaruia, solutia naturala de tratament si optimizare se dovedeste a fi calea blanda, stabila si armonioasa catre o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, in deplina rezonanta cu fiinta constienta de posibilitatile si unicitatea ei.

In spiritul autentic al naturo-terapiei, CaliVita International produce si comercializeaza o gama larga de preparate naturale de o calitate incontestabila, unele dintre ele unice in lume, in compozitia carora intra vitamine, substante minerale, oligo-elemente, antioxidanti, amino-acizi, enzime, flora intestinala, extracte din fructe, plante medicinale, peste si alge. Toate aceste elemente, combinate si dozate optim, sunt transformate – prin prelucrare la rece si in vid – in capsule, tablete si sucuri concentrate. Consumate corespunzator, ele actioneaza benefic in organism pe mai multe directii simultan, administrarea consecventa a lor avand ca finalitate reglarea proceselor biochimice la toate nivelele. In paralel cu preparatele naturale este oferit un aparat bio-energetic de uz personal conceput special pentru stimularea si echilibrarea sistemului energo-informational al organismului. Acesta reprezinta o solutie terapeutica din domeniul medicinei, fiind proiectat sa actioneze, alaturi de preparatele naturale, in directia refacerii armoniei interioare si redobandirii sanatatii prin cultivarea cu acuratete a capacitatatii de auto-vindecare a organismului.

Pentru combinarea si dozarea optima a diferitelor elemente de compozitie ale preparatelor naturale, cercetarile si studiile care au stat la baza conceperii acestor produse s-au concentrat atat pe informatiile stiintifice de ultima ora din domeniul bio-medicinei, nutritiei si regenerarii organismului la nivel celular, cat si pe explorarea rezultatelor – deseori spectaculoase – obtinute in tratarea diferitelor afectiuni de catre medicina traditionala, ale carei solutii si remedii abunda in practicile terapeutice vechi de sute sau chiar mii de ani apartinand diferitelor culturi si civilizatii. Stiinta noua se completeaza in mod remarcabil cu stiinta veche, aspect esential pentru obtinerea unor efecte benefice veritabile asupra corpului, mintii si spiritului.

Iata cateva informatii despre provenienta produselor:
– Linia de productie, culturile de materie prima, laboratoarele de cercetare si sediul firmei se afla in Farmington, SUA.
– In Europa produsele companiei au patruns oficial in anul 1991.
– Sediul central pentru Europa de Vest este la Rotterdam iar pentru Europa de Est la Budapesta.
– In Romania firma s-a inregistrat oficial in 1997.
– Sediul central din Romania este la Timisoara, existand depozite in mai multe orase ale tarii.
Raportul calitate-cantitate-pret, un motiv foarte bun de a alege produsele CaliVitaUn flacon dintr-un preparat CaliVita contine o cantitate suficient de mare de produs cat sa asigure consumatorului finalizarea unei prime etape complete de tratament. Pretul platit de consumator pe tratamentul naturist respectiv este de cateva ori mai mic decat in cazul produselor similare din farmacii (acolo unde exista preparate similare), luand in calcul in acest sens costul per flacon, cantitatea de produs continuta si concentratia de substante active din acesta. Spre exemplu, un flacon de Protect 4 Life de la CaliVita – produs naturist pe baza de extract de Ginko Biloba – contine 90 de tablete avand fiecare o cantitate de 50 mg de Ginko Biloba (plus Beta Caroten, Vitamina C, Vitamina E, Seleniu) si tot flaconul costa 280.000 lei. Rezulta imediat ca o tableta de 50 mg Ginko Biloba de la CaliVita costa aproximativ 3000 lei. Alternativ, daca luam ca termen de comparatie unul dintre produsele similare din farmacii, observam ca, de regula, acesta contine 30 de tablete a cate 25-30 mg de Ginko Biloba la pretul de aproximativ 250.000 lei. Pretul per tableta la un astfel de produs ajunge deci in jur de 8000 lei, aproape triplu fata de cel de la CaliVita, in conditiile in care cantitatea de substanta activa este la jumatate.Iar comparatiile nu se opresc aici, un alt punct delicat al multora dintre producatorii si produsele naturiste de pe piata romaneasca fiind – pe de o parte – materiile prime folosite, pe de alta parte tehnologiile de recoltare, combinare si prelucrare. Produsele CaliVita detin in acest sens un aviz cu caracter international cu care doar cateva companii, producatoare de preparate naturiste la scara mondiala, se mai pot lauda la ora actuala in lume
Produsele prezinta urmatoarele caracteristici deosebite:
Nu sunt medicamente.
Nu au efecte secundare.
Sunt obtinute din surse 100% naturale.
Au puritate 100%, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice situate in medii nepoluate, strict monitorizate, controlate si protejate.
Nu contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici.
Nu creeaza dependenta.
Se obtin prin procedee ultra moderne de extragere si combinare.
Au structura lamelara (sfera in sfera), astfel incat dupa ce au fost inghitite se dizolva retard, de regula pe parcursul a 10-18 ore, aceasta durata asigurand asimilarea corespunzatoare de catre organism.
Au structura chelatizata, in sensul ca mineralele din compozitie sunt legate intre ele prin lanturi lungi de aminoacizi, fapt ce face ca absorbtia intestinala sa fie optima.

Produsele sunt intrate legal la noi in tara. Toate au avizul Organelor abilitate din Romania avizul Ministerului Sanatatii
– Produsele pentru sportivi au avizul Institutului National de cercetare pentru sportivi, laboratorul de control dopping.
Toate produsele detin avizul Food and Drug Administration din S.U.A. (sau F.D.A. – http://www.fda.gov) – cotat a fi cel mai dur for mondial pentru avizarea produselor destinate alimentatiei si sanatatii, un certificat favorabil eliberandu-se in urma unor studii prealabile si testari amanuntite derulate pe parcursul unei perioade cuprinse intre 10 si 12 ani.

Cui se adreseaza produsele:
de la noul nascut (inainte, in timpul si dupa sarcina) pana la cel mai inaintat in varsta.
persoanelor care desfasoara diferite activitati fizice sau vor sa faca sport (cu atat mai mult sportivilor de performanta).
persoanelor care desfasoara o intensa activitate intelectuala.
omului modern – afectat de stres, tutun, alcool, cafea, aer poluat, radiatii, apa tratata chimic, alimente obtinute sau preparate artificial, etc…
persoanelor care doresc sa-si trateze pe cale naturala diferite afectiuni, abordand astfel solutii alternative de vindecare mult mai blande si mai armonioase decat administrarea unilaterala de medicatie drastica.
StatisticaIn SUA, 1 din 3 oameni folosesc terapiile naturale, 1 din 2 medici de familie le prescriu, iar in aproximativ 80 din 125 de facultati de medicina se predau cursuri pentru cunoasterea si folosirea acestora.

Anunțuri