Cum poti deveni distribuitor MOSS ?Iti oferim sansa de a-ti mari veniturile devenind colaborator cu reteaua noastra de distributie. Sistemul folosit de noi este unul foarte simplu si iti ofera sansa de a obtine profituri maxime.

Probabil te gandesti ce sanse ai sa gasesti potentiali clienti pentru parfumuri si cosmetice? Totusi, aproape ca nu exista femeie care sa nu detina in „arsenalul” ei cel putin un parfum. Ai putea incepe cu cei apropiati tie (familia, prietenii, colegii de munca sau scoala) sau chiar pentru consumul propriu. Ai sa vezi apoi cum cercul tau de clienti va creste mai mult decat te-ai gandit ca se poate intampla.

Primul pas consta in inscrierea ta ca distribuitor MOSS. Inscrierea consta in achizitionarea unuia dintre pachetele cu mostre pe care vi le putem pune la dispozitie. Oamenii au nevoie sa „simta” ceea ce tu vrei sa le vinzi si asta mai ales in cazul parfumurilor. Tocmai de aceea ai absoluta nevoie de unul dintre aceste pachete. Oferta noasta este mai mult decat generoasa: 157 de arome realizate in colaboare cu cei mai prestigiosi lideri mondiali in fabricarea esentelor (TECHNICO FLOR) Franta si a ambalajelor (SAINT-GOBAIN) Franta, pentru ca produsele noastre sa fie cat mai placute.
Discountul pe care il primesti dupa achizitionarea unuia dintre aceste pachete este de 35% din valoarea bruta a comenzilor tale. Preturile produselor din catalog sunt aceleasi cu cele afisate pe site-ul nostru www.cumparaturiieftine.ro la care tu, ca si reprezentant primesti discountul mentionat mai sus.

sa luam un exemplu :

presupunem ca luna aceasta gasesti sa vinzi doar patru parfumuri in valoare de 80 RON/ buc.

80 RON parfumul x 4 bucati = 320 RON

profitul tau din aceasta suma inseamna 35% adica 112 RON sunt banii tai.

CUM SA DEVİİ COORDONATOR (lider)?

Dar afacerea ta nu ar trebui sa se opreasca aici fiindca la randul tau poti forma alti distribuitori care ar putea spori sansele tale de castig. Pentru prima generatie de reprezentanti pe care ii inscrii primesti 10 % din valoarea bruta a cumparaturilor facute de acestia. Apoi, la randul lor pot ei aduce alti distribuitori pentru care tu primesti 2% iar din comenzile celei de a treia generatie primesti 1%.

Daca de exemplu iti formezi o echipa de 20 de oameni care au comenzi lunare de 300 RON. Profitul tau numai pentru aceasta prima generatie este  urmatorul :

20 (distribuitori) x 30 RON (adica 10% din comanda fiecaruia) = 600 RON  / luna

(asta fara ca tu sa fi facut vre-o vanzare directa) Insa daca  inregistrezi la randul tau comenzi de 300 RON  pentru care primesti 35% (adica 105 RON) profitul tau in luna respectiva poate fi de 705 RON fara a face prea mari eforturi si fara a lua in calcul eventualitatea castigurilor de la a doua si a treia generatie..

Construieste-ti propria afacere devenind coordonator (sau lider).
Propune persoanelor pe care le cunosti, recomanda si promoveaza oprtunitatea MOSS.
Nu este obligatoriu sa plasezi comanda personala

Poti deveni lider de la primul reprezentant adus.

ROLUL Sİ RESPONSABİLİTATİLE UNUİ COORDONATOR

Ca coordonator Moss veı putea ;

– sa castigi un onorariu variabil in functie de comenzile echipei tale;

– sa-ti construiesti si sa-ti dezvolti o echipa;

– sa-ti creşti veniturile şi sa-i inveti şi pe altii cum sa o faca;

– sa-ti dezvolti abıitatile manageriale

Ca Coordonator Moss veı benefıcıa de:

-10% comision care se calculeaza la vanzarile brute (si nu nete) totale;

– de comision de la primul reprezentant adus;

– libertatea de a-ti alege propriul program;

– instruire practıca şi suport.
– taxe postale ZERO la coletele primite
– in cazul comenzilor refuzate acestea pot fi returnate in 48 de ore

Daca doresti sa devii reprezentant MOSS ne poti contacta la numarul 0745384011, pe email la adresa pecmetalgalati@yahoo.com sau mai simplu: CLICK AICI

Reclame