Parfumul seduce, subjuga, binedispune, modifica radical starea de spirit, ofera incredere in sine si cu siguranta te face sa te simti mai sexy. Alegerea parfumului este o sarcina importanta si mai ales personala, care nu se poate sa fie delegata. Parfumul este o exprimarea a personalitatii, ca si alegerea hainelor, dar in plus trebuie sa tii cont de faptul ca acelasi parfum poate sa degaje un miros usor diferit, in functie de pielea persoanei pe care o “imbraca”. De aceea in general nu se recomanda daruirea unui parfum, facand exceptie cazurile in care cunosti exact preferintele persoanei respective in materie de arome.

Chiar si alegerea si purtarea parfumului necesita respectarea anumitor reguli care vor conferi intregului “proces” succesul scontat.

Fara exagerari

Se poarta parfumul! Daca aplici mai mult parfum inainte de plecare acest lucru nu iti garanteaza persistenta parfumului pe durata intregii zile. Dar cu siguranta vei observa cateva fete schimonosite, mai ales daca parfumul este foarte puternic si te afli intr-un spatiu restrans si inghesuit. O solutie pentru ca parfumul sa reziste mai mult ar fi sa folosesti produse pentru ingrijirea corpului din aceeasi gama ( gel de dus, crema hidratanta, deodorant). Sau pentru a nu te cara cu sticla de parfum dupa tine mai bine umple-ti o fiola pentru parfum pe care sa o porti in permanenta in geanta, astfel vei putea reimprospata mirosul.

Varietate

Unul din motivele pentru care s-ar putea sa exagerezi atunci cand aplici parfumul este acela ca este posibil ca tu sa nu il mai simti. Probabil ca ti s-a intamplat sa ti se spuna ca parfumul tau are un miros placut si cu toate astea tu sa nu il mai simti. Daca folosesti pentru un timp indelungat acelasi parfum nu o sa-i mai sesizezi aroma. De aceea este recomandabil sa alternezi parfumurile, ideal ar fi sa ai cate unul pentru diferitele momente ale zilei si sa fie diferite ca arome.

Anunțuri